Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

Postat pe 16.12.2014
Teatrul Naţional Cluj-Napoca a pus în vânzare abonamentele pentru anul 2015

 

Accesul la spectacolele Teatrului Naţional din Cluj se poate realiza şi pe bază de abonamente, care vă oferă posibilitatea de a viziona spectacolele teatrului la preţuri atractive şi sunt valabile pentru anul calendaristic 2015.


Abonamentele JUNIOR, YOUNG şi SENIOR costă 30 de lei şi se adresează exclusiv elevilor, studenţilor şi, respectiv, pensionarilor, care beneficiază de câte şase bilete la teatru, pentru ei şi invitaţii lor, la oricare dintre reprezentaţiile din stagiunea teatrului, cu excepția premierelor. Abonamentele SILVER şi GOLD, în valoare de 60 de lei şi, respectiv, 90 de lei, pot fi achiziţionate de către toate categoriile de spectatori şi asigură locuri preferenţiale în sala de spectacol. Abonamentul PLATINUM, în valoare de 1.000 de lei, permite accesul a două persoane la un număr nelimitat de spectacole ale teatrului, inclusiv la premiere, şi asigură locurile cele mai bune din sală.


Pentru a vă asigura accesul la reprezentaţia aleasă, vă recomandăm să vă rezervaţi locul sau locurile dorite cu minim 24 de ore înainte de începerea reprezentației, la Agenția teatrală.


Abonamentele pot fi achiziționate de la Agenția teatrală: P-ța Ștefan cel Mare nr. 14. 
Abonamentele Silver, Gold sau Platinum se pot achizitiona și online, de pe platforma biletmaster.ro.


Mai multe informaţii despre abonamente puteţi găsi pe site-ul teatrului, aici