Mesaje

 Poster gallery

Photo gallery

Video gallery

Add a new message


Name


Email


Message


Andrea10 February 2012
Am dori, daca se poate, sa se joace spectacolul ,, Sluga la doi stapani". Va multumim! Sunteti minunati!

florin29 January 2012
Felicitari TN pt piesa ''Florenta sunt eu'' .. foarte reusita, la cat mai multe de acest gen !

Claudia3 January 2012
LA MULTI ANI!!!

vasile iusan5 December 2011
Machiavelli-Arta terorii (premieră T N Cluj) Decorul pare foarte bun, Piesa nicio hibă n-are. Întrun cuvânt pot să spun; Machiavelică... montare.

gilda martin19 November 2011
o intimplare trista m-a facut sa revin pentru 2 saptamini in cluj si mi-a dat ocazia sa vad aproape toate spectacolele din aceasta luna. va multumesc pentru aceasta placere neschimbata din 1990, pentru acest camin calduros si primitor pe care ni-l oferiti in fiecare seara. sunt foarte fericita sa vad ca lumea revine la teatru si ca fluidul trece prin voi si noi `ca pe vremuri`. am apreciat enorm `Dl Smith` si `Dna Martin`, `Zborul` revazut, `Dante`, `mesterii` Visului de vara - felicitari Blândului!-, romantismul sobru al `Rascrucii`. mult succes si piese bune pentru sufletele noastre si ale voastre!!! avem nevoie!! felicitari si continuati asa!!! multumesc! et surtout `merde`!!

adina florea14 November 2011
Absolut sen-za-tio-nala piesa "Cerere in casatorie"!!! Doamne, ce actori!!! Felicitari!

Kinga2 November 2011
Libera-n stransoare ei si plina de umor "Insula" ne-ati adus. La mai multe colaborari cu Ada Milea! Felicitari.

Ionut Caras1 November 2011
Dragi spectatori si prieteni :) va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune pe care ni le trimiteti, pentru undele pozitive care ajung pana pe scena in fiecare seara.Va asteptam in continuare, din ce in ce mai multi, sa fiti martori si partasi ai calatoriei noastre.Spor si bucurie! Ionut Caras