Poster gallery

Photo gallery

Video gallery

FOCUS: MIRCEA CĂRTĂRESCU
 

Mircea Cărtărescu este cunoscut tuturor prin fascinantele sale romane labirintice, pentru povestirile cu multiple fațete, dar și prin publicistica și incitantele sale volume de poezie. Mai mult decât atât, Mircea Cărtărescu este și un prieten al Naționalului Clujean, fiindu-ne alături în 2018, la a VIII-a ediție a Întâlnirilor Internaționale de la Cluj, unde ne-a vorbit despre experiența sa literară într-ale epopeilor eroi-comico-satirice și despre sursele Levantului, un text fabulos, de recitit mereu și mereu.

Luna aceasta, în cadrul focusurilor noastre poetice, Mircea Cărtărescu nu putea lipsi, căci este luna aniversării sale, iar noi, urându-i „La mulți ani!“, îi oferim cu drag interpretările actorilor noștri. Astfel ne putem bucura și noi, din nou, de cuvintele sale, de viziunea sa poetică, de versurile sale fosforescente.

Fiți alături de actorii Patricia Brad, Ramona Dumitrean, Ovidiu Crișan, Sorin Leoveanu, Miron Maxim, Mihai-Florian Nițu și Cornel Răileanu, în data de 10 iunie, la FOCUS: MIRCEA CĂRTĂRESCU.


 
 
FOCUS: Mircea Cărtărescu - recită actriţa Patricia Brad
 FOCUS: Mircea Cărtărescu - recită actorul Miron Maxim
 

FOCUS: Mircea Cărtărescu - recită actorul Sorin Leoveanu

     
  
FOCUS: Mircea Cărtărescu - recită actorul Ovidiu Crișan  FOCUS: Mircea Cărtărescu - recită actriţa Ramona Dumitrean
 FOCUS: Mircea Cărtărescu - recită actorul Cornel Răileanu
     
   
FOCUS: Mircea Cărtărescu - recită actorul Mihai-Florian Nițu
 FOCUS: Mircea Cărtărescu -poem în lectura autorului