PANDORA’S BOX

by Katalin Thuróczy / director: Andrei Măjeri

SU
17
DECEMBER
19:00
"EUPHORION" STUDIO

CONCERT ARHAIC CU FLORIN ȘTEFAN ȘI TARAF DE CLUJ

SU
17
DECEMBER
20:00
SALA MARE

DECLARATION

by Tudor Muşatescu

TU
19
DECEMBER
19:00
"EUPHORION" STUDIO

EVERY TZARA HAS HIS DADA (THE GHOST OF ELSINORE)

by Ion Pop, Ștefana și Ioan Pop-Curșeu / director: Ştefana Pop-Curşeu

WE
20
DECEMBER
19:00
"EUPHORION" STUDIO

WHO’S WIPING OFF POLENTA FROM THE POT

based on texts by Daniel Tiutiu / director: Camelia Hâncu

FR
22
DECEMBER
19:00
"EUPHORION" STUDIO

 Poster gallery

Photo gallery

Video gallery


Teatrul Național „Lucian Blaga“ din Cluj-Napoca anunță premiera ŠVEJK ÎN CONCERT după PERIPEȚIILE BRAVULUI SOLDAT ŠVEJK de Jaroslav Hašek, traducere de Jean Grosu, care va avea loc în sala mare, joi 21 decembrie 2017, de la ora 19:00.
 

Iată ce ne spune Ada Milea despre ideea spectacolului aflat în plin lucru:  „Am vrut să pară  o călătorie cu trenul spre linia frontului, dar să existe posibilitatea de a «deraia» de la ceea ce pare a fi. Am ales câteva personaje și întâmplări pe care le-am pus în tren, chiar dacă ele nu aveau vreo legătură cu drumul din cartea lui Hašek. M-a interesat atitudinea diferită a fiecăruia în drumul spre prăpăd și moarte. Cartea (sper că și concertul) profită din plin de hazul situațiilor și demonstrează că războiul e o nebunie care nu are nici o legătură cu noi (chiar dacă, eventual, murim în el)". 


 Ediția din acest an a evenimentului Noaptea Porților Deschise, care a avut loc pe 9 decembrie, a venit cu serie de noutăți. Una dintre cele mai de succes dintre ele a fost seria de Întâlniri FAȚĂ ÎN FAȚĂ, prin care vizitatorii teatrului au avut ocazia de a avea întâlniri individuale, de 10 minute, cu un actor. Întâlnirile au fost emoționante nu numai pentru spectatori, ci și pentru colegii noștri actori, care s-au întâlni față în față cu câte șase spectatori pe durata unei ore. Angelica Nicoară, Anca Hanu, Sânziana Tarța, Ionuț Caras, Radu Lărgeanu și Cristian Grosu ne-au împărtășit din impresiile lor în urma acestei experiențe. Întrebările pe care le-am adresat au fost cum li s-a părut ideea de a se întâlni față în față cu spectatorii care îi aplaudă seară de seară, care a fost cea mai impresionantă dintre întâlniri și dacă această vedere față în față, nu seamănă, într-un fel, cu o ședință psihanalitică?

  

Angelica Nicoară a salutat cu bucurie această inițiativă, mărturisind că: „A fost foarte frumos. Am avut emoții aproape toată ziua și m-am pregătit pentru întâlnirea cu spectatorii aproape ca pentru un spectacol și mă înscriu, încă de pe acum, pentru anul viitor. În ceea ce privește durata, cred că zece minute e cam puțin. Au fost atât spectatori tineri, cât și maturi cu care am discutat nu doar probleme de teatru, ci și de viață. Ca de la om la om. Nu mi s-a părut a fi de la actor la spectator, ci între doi oameni aflați față în față, bucurându-ne de această întâlnire. Mulțumesc pentru idee și pentru faptul că am fost printre primii care au avut parte de această premieră


Postat pe 12.11.2017
Modificare în programul lunii decembrie

Dragi spectatori, 


Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că spectacolul TZARA ARDE ȘI DADA SE PIAPTĂNĂ din data de 15 DECEMBRIE se va reprograma pentru data de 20 DECEMBRIE, ca urmare a declarării zilelor de doliu național în 14, 15 și 16 decembrie. Biletele achiziționate rămân valabile pentru spectacolul din 20 decembrie.
 

La cerere, biletele achiziționate de la Agenția de Bilete pot fi returnate în Agenția de Bilete, până pe 20 decembrie. Biletele achiziționate online, prin platforma biletmaster.ro, pot fi returnate contactând reprezentanții companiei la adresa: info@biletmaster.ro
 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă aşteptăm în continuare la spectacolele noastre.Read also: