PORN

by András Visky / director and set and costumes design: Răzvan Mureșan

FR
20
SEPTEMBER
19:00
"EUPHORION" STUDIO

OST (ORGANIC SOUND TWIST)

concept by Andrea Gavriliu / Concept, coregrafie, interpretare, ilustrație muzicală, text și sudoare: Andrea Gavriliu

SU
22
SEPTEMBER
19:00
"EUPHORION" STUDIO

THE TEMPEST

by William Shakespeare / director: Gábor Tompa

TU
24
SEPTEMBER
19:00
MAIN STAGE

CHIRITZA IN CONCERT

based on Vasile Alecsandri and Matei Millo / concert-performance by: Ada Milea

TH
26
SEPTEMBER
19:00
MAIN STAGE

IL NULLAFACENTE. I CHOOSE TO DO NOTHING

by Michele Santeramo / director: Roberto Bacci

SU
29
SEPTEMBER
19:00
"EUPHORION" STUDIO

SÂNZIANA AND PEPELEA

by Vasile Alecsandri / director: Alexandru Dabija

TU
01
OCTOBER
19:00
MAIN STAGE

 Poster gallery

Photo gallery

Video gallery

Postat pe 09.13.2019
Conferință de presă la deschiderea stagiunii 2019-2020

Teatrul Național Cluj-Napoca organizează marți, 17 septembrie 2019, ora 14:30, în foaierul de la rangul 2 al Teatrului Național, conferința de presă care marchează debutul noii stagiuni.


Managerul Teatrului Național, Mihai Măniuțiu, și Directoarea artistică, Ștefana Pop-Curșeu, vor avea alături de ei membri echipelor artistice ale celor două premiere cu care va debuta noua stagiune: regizorul și scenograful spectacolului FURTUNA de W. Shakespeare, Tompa Gábor și Carmencita Brojboiu, alături de actorul Marcel Iureș, regizorul și autorul piesei care stă la baza spectacolului PORNO, Răzvan Mureșan și András Visky, precum și actori din distribuția celor două montări.

 

Vă așteptăm cu drag!Dragi spectatori,
 

Deschidem Agenția de bilete a Teatrului Național în data de 14 septembrie, într-o nouă locație. Ne puteți găsi în incinta cinematografului Victoria, de marți până duminică, între orele 12:00 - 17:00.
 

În zilele în care sunt programate spectacole, Agenția de bilete va fi deschisă și în clădirea Teatrului Național (pe laterala vestică) cu o oră înaintea începerii spectacolului.
 

Mulțumim partenerului nostru Cinema Victoria pentru găzduirea pe care ne-o oferă pe perioada în care agenția noastră se află în renovare.


Postat pe 09.09.2019
Stagiunea 2019-2020 debutează cu Teatru în autobus!


Stagiunea 2019/2020 începe în... trafic! Teatrul Național din Cluj-Napoca, vă invită din nou la săptămâna de „Teatru în autobus"!
 

Încă din martie ați auzit pe diverse linii de transport în comun poezii recitate de actorii noștri, replici și cântece din spectacolele INSULA, ŠVEJK ÎN CONCERT sau CHIRITZA ÎN CONCERT. În săptămâna 9-15 septembrie, între orele 10:00 - 12:00 și 19:00 - 21:00, vă invităm să vă bucurați de AFORISMELE lui Constantin Brâncuși într-o interpretare de excepție.
 

„Prin dragoste, te vindeci de majoritatea bolilor."...
„Atunci când încetăm să mai fim copii, suntem deja morți."...
„Prima datorie este să fii cinstit cu tine însuți."
 

Vocile calde și vii ale marilor actori Cristina Pardanschi și Cornel Răileanu vă vor face ziua mai frumoasă! Să sărbătorim astfel Centenarul Teatrului Național, zi de zi mai aproape de fiecare!
 

Regia este semnată de Andreea Iacob, iar montajul audio și coloana sonoră originală de către József Iszlai. Proiect derulat în parteneriat cu Compania de Transport Public Cluj-Napoca.Read also: