ULTIMA IUBIRE A LUI CEZAR

de Horia Gârbea / regia: Tudor Antofie

05
OCTOMBRIE
19:00
STUDIO „EUPHORION“

ZEIȚE DE CATEGORIA B

de Alexandra Felseghi / după o idee de și în regia lui Andrei Măjeri

DU
06
OCTOMBRIE
18:00
STUDIO „EUPHORION”

OGLINDA NEAGRĂ

după nuvelele Roaba și Suflul de Luigi Pirandello / regia: Roberto Bacci

LU
07
OCTOMBRIE
19:00
LUCEAFĂRUL IAȘI

A DOUĂSPREZECEA NOAPTE SAU CUM DORIȚI

după William Shakespeare / regia: Botond Nagy

MI
09
OCTOMBRIE
19:00
SALA MARE

CÂNTECE DE SPERIAT FRICA

după idei din texte de Herta Müller / spectacol-concert de: Ada Milea

MI
16
OCTOMBRIE
17:00
STUDIO „EUPHORION“

AM BOMBARDAT NEW HAVEN

de Joseph Heller / regia: László Bocsárdi

MI
16
OCTOMBRIE
19:30
SALA MARE

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

Postat pe 30.09.2024
Proiect de educație non-formală prin teatru



Proiectul de educație non-formală al Teatrului Național din Cluj-Napoca, intitulat Metamorfoze. Laboratoarele deschise ale teatrului, continuă în stagiunea 2024-2025!
 
Conceput ca o călătorie inițiatică în cunoașterea procesului creator al artei actorului, atelierele au generat, și continuă să o facă, posibilitatea descoperirii și experimentării propriului potențial creativ în scopuri artistice, recreative sau de dezvoltare personală. Laboratorul nostru este deschis adolescenților și tinerilor pasionați de teatru, celor ispitiți de magia actului teatral. Pentru a descoperi, prețui și valoriza propria voce, pentru a ști cum să transformi imboldurile creative în unele productive și expresive, laboratorul teatral își etalează instrumentele prin antrenamente, exerciții și studii specifice artei actorului. Într-o abordare integrativ-holistică, centrată pe conceptul de body-mind, lecțiile vizează explorarea limbajului teatral nonverbal și verbal, metamorfoze corporal-vocale, conexiunea corp-voce sau gest-cuvânt. Atelierele provoacă experimentarea și dezvoltarea spiritului ludic, potențează forțele creatoare ale imaginarului, declanșează alinierea angajamentului, abilităților și intențiilor spre actul creativ.

Atelier de teatru gratuit, dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15-24 ani
 
Modul I          Sâmbătă, 5 octombrie, între orele 11:00 - 14:00
Modul II         Sâmbătă, 12 octombrie, între orele 11:00 - 14:00

Link înscrierehttps://bit.ly/4eq1TAb

 


Postat pe 12.09.2024
TNC, din nou la Chișinău!

Teatrul Național Cluj-Napoca va participa vineri, 13 septembrie, la cea de-a IX-a ediție a Reuniunii Teatrelor Naționale Românești de la Chișinău cu spectacolul Oglinda neagră, un one-man show cu Ionuț Caras, în regia lui Roberto Bacci. Suntem onorați să ne numărăm și anul acesta printre instituțiile de spectacol prezente în cadrul acestui festival cu tradiție, organizat de Teatrul Național „Mihai Eminescu" din Chișinău în colaborare cu Ministerul Culturii din România și Ministerul Culturii din Republica Moldova. În 2024, genericul sub care se desfășoară evenimentul este „Conexiuni europene", iar programul include zeci de spectacole în spații diverse, audiții ale unor producții radiofonice, conferințe, lansări de carte și multe alte surprize culturale.

 

Oglinda neagră a avut premiera în 2023, bucurându-se imediat de aprecierea publicului de specialitate și aducându-i lui Ionuț Caras o nominalizare la categoria „Cel mai bun actor" în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Oradea, precum și Trofeul festivalului Bacău Fest Monodrame


Postat pe 03.09.2024
Fașă-Verso. O poveste de teatru cu Marius Bodochi


În prima zi a lunii octombrie, spectacolul-eveniment Față-Verso. O poveste de teatru, ajuns la cea de-a treia ediție, îl va (re)aduce în fața publicului clujean pe îndrăgitul actor Marius Bodochi. Personalitate șarmantă, cu un talent cameleonic, capabil să își fascineze spectatorii interpretând cu aceeași forță o varietate remarcabilă de personaje, acesta se întoarce pe scena Teatrului Național Cluj-Napoca pentru o seară de amintiri, confesiuni, râsete și aplauze acompaniate de ritmuri muzicale. Dialogul incitant condus de actrița Narcisa Pintea se va desfășura într-o atmosferă cuceritoare, întreținută de cvartetul de coarde format din Diana Man (vioară), Silvia Ghermet (vioară), Cristian Suărășan (violă) și Daniel Demian (violoncel). Și de data aceasta, conducerea muzicală va fi asigurată de Rareș Munthiu.

 

Vă așteptăm în 1 octombrie la sala Studioului Euphorion, de la ora 19:00, pentru a trăi împreună emoțiile și bucuria unei seri de poveste!
 

Sponsorul principal al acestei editii este Energobit.
Partenerul principal al acestei ediții este UNITER.
 

O producție a Asociației Culturale Top Art N&A Cluj-Napoca


 



Citește și: