Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

Postat pe 07.04.2020
TNC online revine cu noutăți


Venirea primăverii, aerul mai cald, prospețimea dimineților și culorile care se intensifică, ne-au inspirat să vă pregătim proiecte care să vă sprijine în această perioadă și care să reprezinte o sursă de inspirație și energie pozitivă pentru părinți și copiii de toate vârstele.
 

În săptămânile care urmează vă aducem mici momente interactive prin care să ne jucăm împreună învățând să cântăm, să dansăm, să spunem povești și, cel mai important, să micșorăm distanța dintre noi.
 

Stim că oamenii mici fac fapte mari. Dorim să fim aceia care le susțin zborul și le suflă vânt în vele.

Ca să păstrăm surpriza, vă putem spune doar atât: fiți alături de noi pe pagina noastră de Facebook pentru a afla care este surpriza zilei și cine din echipa noastră vă va întâmpina cu zâmbetul pe buze.

Începând de miercuri, 8 aprilie 2020, vom publica și aici, pe website-ul TNC, link-urile către videourile și propunerile pe care vi le pregătim, care pot fi accesate și fără a avea un cont pe Facebook. 

 Miercuri, 8 aprilie 2020
 

Provocarea pe care o lansăm azi este propunerea scenografului nostru Cristian Rusu. Citiți-o cu atenție!
 

Ca mulţi dintre noi, Cristi a fost fermecat de invitația muzeului Getty din Los Angeles de a recrea opere de artă acasă pe timpul carantinei și, mai ales, de creativitatea și ingeniozitatea răspunsurilor. Le puteți accesa aici.

 

Ne-a propus un joc similar cu referinţă la teatru şi am decis să-i dăm startul:


Dragi iubitori de teatru, vă invităm să recreați o scenă dintr-un spectacol al Teatrului Naţional din Cluj-Napoca folosindu-vă de propria imaginaţie şi de „ce aveți prin casă", pornind de la una dintre fotografiile de spectacol de pe site-ul nostru sau de pe paginile de Facebook, Twitter sau Instagram.


Indicaţiile de joacă:

1. alegeți o fotografie ilustrând o scenă dintr-un spectacol TN Cluj. Vă puteți inspira de aici.

2. replicați scena folosindu-vă imaginaţia şi întrebuinţând obiectele pe care le aveţi la îndemână acasă

3. ne trimiteți o fotografie cu scena recreată într-un comentariu la această postare, pe pagina de FB a TNC, ataşând, pentru referință, şi imaginea de la care aţi pornit.


Vă dorim multă inspirație și așteptăm cu nerăbdarea să vedem creațiile voastre!

 


Postat pe 01.04.2020
Teatrul Național din Cluj-Napoca continuă difuzarea de spectacole online în luna aprilie

Animat de bucuria răspunsului entuziast al spectatorilor și de dorința de a rămâne o sursă de inspirație și sprijin pentru comunitatea iubitorilor de teatru în această perioadă dificilă pe care o traversăm, Teatrul Național din Cluj-Napoca continuă în luna aprilie programul de difuzare online a producțiilor sale aici, pe pagina oficială a teatrului.

 

Iată programul spectacolelor care vor fi difuzate online în perioada 2-16 aprilie 2020:

 

Joi, 2 aprilie 2020: RĂZBUNAREA JELEULUI (partea a II-a)

stand-up comedy cu Dragoș Pop (16+)

 

Sâmbătă, 4 aprilie 2020: CEL MAI IUBIT DINTRE PĂMÂNTENI

după Marin Preda; regia: Tudor Lucanu (16+)

 

Marți, 7 aprilie 2020: DESPRE SENZAȚIA DE ELASTICITATE CÂND PĂȘIM PESTE CADAVRE

de Matei Vișniec; regia: Răzvan Mureșan (14+)

 

Joi, 9 aprilie 2020: CHIRITZA ÎN CONCERT

după Vasile Alecsandri și Matei Millo; spectacol-concert de Ada Milea (12+)

 

Sâmbătă, 11 aprilie 2020: IDIOTUL

după F.M. Dostoievski; regia: Anna Stigsgaard (14+)

 

Marți, 14 aprilie 2020: MEMO

scenariu de Miriam Cuibus și Mona Marian, în maniera avangardei literare românești;

regia: Mona Marian (14+)

 

Joi, 16 aprilie 2020: TZARA ARDE ȘI DADA SE PIAPTĂNĂ (Fantoma de la Elsinore)

de Ion Pop, Ștefana și Ioan Pop-Curșeu; regia: Ștefana Pop-Curșeu (14+)

 

Până la bucuria revederii în sălile de spectacol, acesta este modul nostru de a rămâne alături de voi. Vă invităm cu drag, așadar, să pășiți în spațiul nostru scenic virtual, să îmblânzim împreună demonii distanței și ai izolării.
 Înregistrările spectacolelor vor putea fi vizionate timp de 23 de ore, începând cu ora 19:00, interval în care butonul WATCH NOW va fi vizibil în partea de sus a website-ului, lângă butonul de căutare.  


Postat pe 27.03.2020
LA MULȚI ANI!


Este 27 martie, este Ziua Mondială a Teatrului, este Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Cluj-Napoca. După zece ani în care v-am așteptat cu porțile și brațele deschise, acum vă dăm întâlnire în mediul virtual, pe pagina de FACEBOOK a teatrului, care poate fi accesată și de aceia dintre voi care nu aveți cont pe Facebook.

 

Până ne vom putea reîntâlni în casa noastră comună, echipa și colaboratorii Teatrului Național Cluj-Napoca vă îmbățișează de acasă. Rămânem împreună!Citește și:X